Ga niet op vakantie zonder dit To The End te lezen! Sommige steden zijn gewoon zo geweldig dat je ze gewoon op een bepaald moment in je leven moet zien. De meeste zijn zelfs nog indrukwekkender dan je je kunt voorstellen, omdat je de sfeer niet kunt absorberen door er alleen maar over te lezen – je moet er zijn om de sfeer te ervaren.

Maak je geen zorgen als je erover nadenkt hoe je je in vredesnaam kunt veroorloven om al deze geweldige bestemmingen te bereiken – ik heb een oplossing voor je. Laten we voorlopig de top 10 steden ter wereld ontdekken die u gezien moet hebben, en uw eerste bestemming bepalen.

Om de beste bezienswaardigheden in het prachtige Londen te zien, is er een groot aantal tours waaraan u kunt deelnemen. Als u liever uw eigen weg gaat, zijn er tal van toeristische informatiecentra om u te begeleiden naar waar u heen wilt.

Welke je ook kiest, hier zijn slechts enkele van de beste bezienswaardigheden die je in Londen kunt zien, die je gewoon niet wilt missen: Tower of London, Westminster Abbey, Big Ben, Buckingham Palace, Windsor Palace en de Theems. Londen staat vol met kastelen, kerken en kathedralen, en omdat het allemaal zo historisch en majestueus is, zou het een reis zijn om nooit te vergeten.

Als je Parijs gaat bezoeken, wil je enkele van de beroemde bezienswaardigheden verkennen. Of het nu een gemoedstoestand is, of dat het de stad zelf is, de romantiek die met de stad wordt geassocieerd, zal je in de ban doen van de atmosfeer. Het is een prachtige stad met een aantal plaatsen die je niet mag missen.

Hier is een lijst met uw bezienswaardigheden in Parijs die u niet wilt missen: de Eiffeltoren, het Louvre en natuurlijk de Mona Lisa. Parijs verdient zeker zijn plaats in de top 10 van steden die u gezien moet hebben in de wereld.