Tegenwoordig ga ik de deur niet meer uit zonder een vulpen. Vulpennen zijn al lang in gebruik en behoren tot de populairste pennen ter wereld, haal ze bij vulpennen webshop. Maar wist je deze 3 gekke feiten?

De pen aan de bovenkant van de vulpen is niet alleen voor de esthetiek, al zijn montblanc vulpen vullingen de mooiste.. In feite is de bovenkant van de pen helemaal niet bedoeld om er elegant uit te zien. In feite is het doel ervan om de vulpen tegen te houden wanneer u hem gebruikt om onder hoge druk te schrijven. Dus als je de pen met de dop omhoog houdt, is het moeilijk om de pen te gebruiken om onder hoge druk te schrijven. Als de pen onder hoge druk staat, zou het ook moeilijk zijn hem te gebruiken om op vellen papier te schrijven. Waarom is anders de dop niet omhoog, dit is ook het geval bij Pwakkerman Parker vulpen.

Dit zeggen experts

Volgens een artikel van deskundigen is de bovenkant ook niet alleen maar decoratief. In feite moet de bovenkant van hout zijn om te voorkomen dat de kogelpunt van de pen breekt. In veel gevallen zijn houten pennen vrij moeilijk te vinden, omdat het hout dat wordt gebruikt om ze te maken, gewoonlijk minder dan een duim dik is. Het metaal kan het hout vervormen en de balpen doen breken.

Betekent dit dat u moet afzien van roestvrijstalen pennen? Helemaal niet. Roestvrij staal is een echt duurzaam materiaal en heeft vele aantrekkelijke kwaliteiten, zoals de natuurlijke matte afwerking, dus het is geen verrassing dat veel slimme mensen overtuigd zijn geraakt door de stof.

De meest voorkomende fout die we maken is te denken dat roestvrij staal een materiaal van hoge kwaliteit is. We hechten niet genoeg belang aan de kostprijs van roestvrij staal en negeren de reputatie ervan. Een van de bekendste voorbeelden hiervan is de gootsteen. De gootsteen die we vandaag gewoon zijn te zien is van roestvrij staal. Vroeger werd de gootsteen gemaakt van hout of keramiek. In sommige delen van de wereld werden nog houten gootstenen gebruikt, zoals in Duitsland. Het belangrijkste verschil tussen de huidige roestvrijstalen spoelbakken en die van het verleden was de prijs. Wanneer u de gootsteen van vandaag vergelijkt met die van vroeger zult u schrikken van hoeveel goedkoper roestvrij staal is. Vandaag is de prijs zo laag in vergelijking met de potentiƫle waarde dat veel mensen ervan overtuigd zijn dat het een kwaliteitsproduct is. Het feit dat roestvrijstalen spoelbakken zo gewoon zijn, hoeft niet iets te zijn om jaloers op te zijn.

Foto Van Mensen Die Bijeenkomst Hebben