De wereld van vastgoed en financiering is niet altijd even makkelijk. Helemaal niet als het gaat om het verkrijgen van de juiste financiering. Veel ondernemers en investeerders eindigen daarom dan ook met een hoop vragen. Na vele gesprekken met de bank hebben ze een hoop vraagtekens, maar nog steeds geen juiste financiering. Gelukkig kan dat ook anders! Wij helpen je alvast een eindje op weg. 

Leningen op maat zonder veel papierwerk

Dat klinkt best prettig toch? En het is ook zeker mogelijk, zonder al te veel gedoe. Waar je bij veel banken waarschijnlijk een ‘nee’ krijgt, gaan partijen als Bufr net wat verder om de financiering rond te krijgen voor jouw bedrijfspand of zelfs voor een beleggingspand. Wat de reden ook is, mogelijkheden zijn er altijd. Veel partijen geven de mogelijkheid om hypothecaire leningen snel, transparant en ook nog eens online te verkrijgen! Geen ingewikkeld papierwerk en eindeloze gesprekken, maar simpel en snel. Dit kan je natuurlijk zelf online regelen. Maar wij raden toch aan een adviseur te raadplagen. Zij weten vaak net wat meer en hebben jarenlang ervaring rondom vastgoedfinanciering. 

Veel voordelen

Het verkrijgen van een lening voor een bedrijfspand of beleggingspand hoeft niet ingewikkeld te zijn. Via een externe partij heb je snel en overzichtelijk de verschillende mogelijkheden voor je. Verder zijn er nog andere voordelen van het verkrijgen van financiering met behulp van externe partijen zoals Bufr NL. Vaak zijn de rentes erg aantrekkelijk en liggen die zo tussen de 5% en 7%. Er is veel flexibiliteit omdat je zelf beslist of je de lening wilt aflossen en hoe lang je hierover wilt doen. Hierbij is tussentijds aflossen altijd mogelijk. Veel partijen zoals bijvoorbeeld Bufr bieden een groot online gemak. Dit betekent dat je overal 24/7 toegang hebt tot jouw online portaal. Binnen je portaal heb je inzicht in jouw eigen financiering. Wel zo handig en het scheelt een hoop papier werk. Ook weer beter voor het milieu! 

Persoonlijk advies

Nu klinkt dit natuurlijk allemaal erg handig en makkelijk. Tegenwoordig kan je veel zelf online regelen en is alles online te vinden. Maar een stuk persoonlijk advies is toch vaak gewenst. Helemaal in zaken als het gaat om vastgoedfinancieringen. Daarom raden wij aan altijd persoonlijke advies te vragen aan één van de adviseurs die partijen zoals Bufr aanbieden. Zo kan je al jouw vragen rustig stellen en kom je tot de juiste beslissing. Zorg voor de juiste documenten, voordat je een afspraak maakt. Meer informatie hierover kan je vinden op https://bufr.com/nl/